MVeel gestelde vragen (FAQ)
Ga naar content

Veel gestelde vragen

Sommige vragen worden regelmatig aan mij gesteld. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Wat is de Data Cloud?

De Data Cloud is Snowflake's antwoord op de Data vraagstukken van de 21ste eeuw. Het is belangrijk om in acht te nemen dat de Data Cloud géén Marketing kreet is, maar een combinatie van Snowflake's platform en de Data die daar op landt in de Cloud. Daarbij maakt het Snowflake platform optimaal gebruik van de mogelijkheden, die de Cloud biedt. Snowflake ziet haar platform als de centrale plek waar de data één keer wordt opgeslagen. Een community van gebruikers maakt gebruik van één versie van dezelfde data.

Wat maakt Snowflake uniek?

Snowflake is ontwikkeld om gebruik te maken van de unieke eigenschappen van de Cloud; elasticiteit en ongelimiteerde schaalbaarheid. De architectuur van Snowflake is gebaseerd op een scheiding van storage en compute met een focus op eenvoud; DwaaS (Datawarehouse-as-a-Service). Daarbij is Snowflake Cloud agnostisch. Snowflake draait in de drie grote Cloud-omgevingen; AWS, Azure en Google. Ongeacht de keuze van Cloud provider, de functionaliteit van Snowflake is hetzelfde

Wat is de Snowflake Data Marketplace?

Een van de unieke eigenschappen van Snowflake is; Data Sharing. De Snowflake Marketplace is één van de uitingen van deze functionaliteit. Zie het als een App Store voor Data. Deze Snowflake-functionaliteit maakt het veilig delen van live Data binnen en tussen organisaties mogelijk. Klanten kunnen zo Data services consumeren of leveren in deze marktplaats.

Mijn recente blogs
Over mij afbeelding

11 May 2021

Snowflake Summit 2021 Data Together Now

I'm excited to attend the Snowflake Summit 2021 in June to learn more about what's possible with the Data Cloud. Will you be there?

Lees verder
Over mij afbeelding

29 March 2021

Wat doet DaAnalytics nu eigenlijk?

Regelmatig krijg ik de vraag; "Wat doe jij nou eigenlijk voor werk?". In deze blog een antwoord.

Lees verder

Van Dalsumlaan 41, 3123 AV Schiedam

KVK:

70683816

BTW:

858420600B01

© Copyright 2020 - Daanalytics.nl